Mens vi venter på skattelistene: Når ansatte får vite hvor mye sjefen tjener, bedres produktiviteten. Kunnskap om kollegers inntekt kan slå motsatt vei.

 

Innlegg: Demotivert av skattelistene? Eller motivert?

Årets skattelister er forsinket, men den som venter på noe godt, venter vel ikke forgjeves. Vi får snart nyhetene om hvem som tjente hva i 2019. Volumet og bredden i saker det blir skrevet om gjenspeiler nok interessen blant folk flest.

 

Demotivert av skattelistene? Eller motivert?

Når ansatte får vite hvor mye sjefen tjener, bedres produktiviteten. Kunnskap om kollegers inntekt kan slå motsatt vei. Årets skattelister har vært forsinket, men den som venter på noe godt, venter vel ikke forgjeves. Nylig kom nyheten om hvem som tjente hva i 2019.

Demotivert av skattelistene? Eller motivert?

Når ansatte får vite hvor mye sjefen tjener, bedres produktiviteten. Kunnskap om kollegers inntekt kan slå motsatt vei. Årets skattelister har vært forsinket, men den som venter på noe godt, venter vel ikke forgjeves. Nylig kom nyheten om hvem som tjente hva i 2019.

 

Share This